Aanleg park

Op zoek naar iemand voor de aanleg van een prachtig park? Dan bent u bij Biesot aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van park aanleg en hebben al een heleboel prachtige parken/plantsoenen afgeleverd. Wij zijn begonnen als familiebedrijf en door de jaren heen uitgegroeid tot vakbekwaam hoveniersbedrijf en architectenbureau.

Park aanleg door Biesot

Wij bekijken altijd eerst de buitenruimte voor wij een ontwerp maken voor het uiteindelijke resultaat. Het ontwerp maken doen wij in goed overleg met de architecten en bewoners van het gebouw vóór de aanleg van een park of plantsoen, waardoor de mooiste en meest functionele buitenruimtes ontstaan.

Biesot parken

Voor een aantal woningbouwverenigingen, zoals PRE wonen, YMERE en ELAN wonen hebben wij parken en buitenruimtes ontworpen en aangelegd. Van begin tot eind verzorgen wij het gehele proces. Wij helpen ook u graag bij de aanleg van een nieuw park/plantsoen. Neem voor wat voorbeelden van onze parken/plantsoenen een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Neem contact op
 

Aanleg park design parken kantoortuinen groenvoorziening door Biesot