Hoveniersbedrijf Haarlem

Woont u in Haarlem of omstreken en bent u op zoek naar een geschikt hoveniersbedrijf om uw buitenruimte eens flink onder handen te nemen? Dan bent u bij Biesot aan het juiste adres. Met onze specialisten werken wij iedere dag aan het groener, strakker en mooier maken van zowel particuliere als zakelijke buitenruimtes. Dankzij de jarenlange ervaring van ons hoveniersbedrijf krijgt u een buitenruimte in de omgeving van Haarlem waar u jarenlang plezier van heeft.

TUINEN IN EN OM HAARLEM

Ons hoveniersbedrijf ontwerpt tuinen op maat, dus ook de geschikte tuin voor u in Haarlem en omstreken. Of het nu gaat om een dakterras, een kleine of een grote tuin; wij maken er altijd iets moois van. Er wordt naar al uw wensen geluisterd en samen met u zullen wij tot een bijzonder eindresultaat komen. Wij verwerken uw wensen en de kenmerkende stijl van onze ontwerper tot een prachtig eindresultaat! Voor een sfeerimpressie kunt u kijken naar reportages in tijdschriften waarin onze ontwerpen zijn opgenomen. Wij zijn hét hoveniersbedrijf in Haarlem voor al uw tuinklussen!

HOVENIERSBEDRIJF BIESOT NABIJ HAARLEM

Wij bestaan al 65 jaar en zijn in al die jaren uitgegroeid van familiebedrijf tot groenvoorzieningsbedrijf en architectenbureau. Wij zijn in 1992 als één van de eerste hoveniersbedrijven gecertificeerd voor het ISO en VCA keurmerk. Voor meer informatie over wat ons hoveniersbedrijf voor u in Haarlem en omstreken kan doen, kunt u rondkijken op onze website. Neem voor vragen gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Hoveniersbedrijf-Haarlem-Biesot