Architect tuin

Bent u op zoek naar een architect voor uw tuin? Zoek dan niet verder! Biesot biedt u tuinontwerpers die een ontwerp maken dat past bij u, uw tuin en uw huis. In 1948 zijn wij begonnen als familiebedrijf en door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een groenvoorzieningsbedrijf met ervaren landschapsontwerpers. Wij helpen u graag aan een fijne tuin waarin u kunt genieten van het buitenleven!

Architect tuin door Biesot

Tuin laten ontwerpen

Wij inmiddels ruim 65 jaar ervaring met het ontwerpen van tuinen. Wij weten alles qua inrichting en vormgeving van buitenruimtes. Met onze tuinontwerpers werken wij iedere dag aan het groener, strakker en mooier maken van alle soorten buitenruimtes. Van tuinen tot parken. Wij gaan met de trends op gebied van tuinarchitectuur mee. Door gebruik te maken van diverse beplantingen en verschillende soorten materialen in het ontwerp, kunnen onze tuinontwerpers uw tuin helemaal eigen maken. Wij bespreken uw wensen en aan de hand daarvan gaat de ontwerper aan de slag. Bij de tweede afspraak laten wij u de schetsen zien en maken we het definitieve ontwerp.

Biesot: ervaren tuinontwerpers

Na een eerste kennismaking ontvangt u een gedetailleerd ontwerp waarin zowel uw wensen als de stijl van Biesot verwerkt is. De stijl van de tuinontwerper is te omschrijven als strak, comfortabel en met oog voor detail. Het is ook mogelijk om een beplanting- en verlichtingsplan te laten maken. Klinkt dit als iets wat bij u past? Dan gaat onze tuinontwerper graag aan de slag met uw tuin! Kijk voor meer informatie op onze website of neem voor meer informatie gerust contact op.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken