Ontwerp tuinen

Bent u op zoek naar een architect voor een nieuw ontwerp voor uw tuinen? Dan heeft u het juiste bedrijf gevonden! Onze tuinontwerper ontwerpt tuinen op maat, speciaal voor u. Wij zijn al meer dan 60 jaar een begrip op gebied van tuinen ontwerp. Met onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid van familiebedrijf tot groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau.

Ontwerp tuinen Biesot groenvoorziening, tuin ontwerp en hovenier

ONTWERP DOOR TUINONTWERPERS

Voordat onze tuinontwerpers beginnen aan het ontwerp van tuinen, komen zij graag bij u op kennismakingsgesprek. Na dit gesprek hebben zij een goede indruk van uw wensen en hoe zij het ontwerp kunnen afstemmen op zowel uw wensen als onze eigen stijl, zodat alle tuinen een uniek ontwerp hebben. Bij de tweede afspraak presenteert onze ontwerper het eerste ontwerp en kunt u uw mening en voorkeuren geven. Daarna volgt het definitieve ontwerp en gaan we aan de slag! Voor een kleine indruk van onze tuin ontwerpen kunt u eens in de tijdschriften kijken waar wij regelmatig in staan.

LAAT UW TUIN ONTWERPEN DOOR BIESOT

Het ontwerp van onze tuinen kan omschreven worden als divers, strak, modern en milieuvriendelijk. Naast deze eigen stijl die wij hanteren, nemen wij uw wensen en persoonlijke stijl ook mee in het ontwerp. Zo komen we samen tot de tuin die aan uw wensen voldoet! Nadat de tuin is aangelegd, moet deze onderhouden worden. Wij geven u graag advies over hoe u uw tuin moet onderhouden, zodat hij zich op de gewenste manier ontwikkelt. Neem voor meer informatie over een ontwerp voor uw tuin gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken