Ontwerp tuinen: Krijg een tuin naar wens

Bent u op zoek naar een architect voor het ontwerp van tuinen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Onze ontwerper kan namelijk verschillende tuinen op maat ontwerpen, waardoor u altijd een nieuwe uitstraling aan uw buitenruimte geeft. Met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van het ontwerpen van tuinen en andere buitenruimtes, is Biesot Tuinontwerpen gegroeid van familiebedrijf tot groenvoorzieningsbedrijf en professioneel tuinontwerpbureau. U zult daarom altijd de beste kwaliteit krijgen en uw tuin zal altijd naar wens zijn. Lees daarom snel wat u kunt verwachten van de ontwerpen.

Ontwerp tuinen Biesot groenvoorziening, tuin ontwerp en hovenier

Ontwerp van tuinen met meerdere stijlen

Het eindresultaat dat u krijgt met het ontwerp van tuinen kunt u omschrijven als modern, milieuvriendelijk, divers en strak. Dit is namelijk de stijl die wij bij Biesot hanteren. Uiteraard nemen we uw wensen en persoonlijke stijl ook mee in het ontwerp. Het gaat er immers om dat u ontspannen in uw tuin kunt zitten. Het is daarom belangrijk dat u voor uzelf op een rij zet wat u in uw tuin wilt hebben, zodat onze professionals hiermee aan de slag kunnen. Daarbij kunt u ook kijken naar eventuele planten die u terug wilt laten komen.

Een kennismakingsgesprek voor meer duidelijkheid

Voordat het ontwerp van tuinen begint, bespreekt u samen met de tuinontwerpers wat de mogelijkheden zijn. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseren we wat uw wensen zijn en wisselen we ideeën uit. De kennismaking is bij Biesot of bij u op lokatie. Het kennismakingsgesprek is niet alleen bedoeld voor het ontdekken wat uw wensen zijn, maar ook om te zien hoe uw tuin eruitziet. Zo weten de professionals waarmee zij kunnen werken en kunnen zij de wensen combineren met de stijl die Biesot hanteert. Iedere tuin gaat hierdoor een unieke stijl krijgen en u heeft een tuin die u nergens anders ziet. Tijdens een tweede afspraak kunt u het eerste ontwerp inzien en uw mening geven. Ook voorkeuren mogen te allen tijde doorgegeven worden.

Met een definitief ontwerp beginnen

U kunt altijd inspiratie opdoen voor het doorgeven van uw voorkeuren. Hiervoor kunt u kijken in een van de tijdschriften waarin onze werkzaamheden staan of kijk op onze Pinterest pagina. Hierdoor weet u beter wat u kunt verwachten. Zodra uw voorkeuren en mening duidelijk zijn, gaan de tuinontwerpers aan de slag met het uiteindelijke ontwerp van tuinen. Zodra het definitieve ontwerp op tafel ligt, kunnen de professionals voor u aan de slag. U kunt alle werkzaamheden uit handen geven en hoeft u alleen maar te genieten van het eindresultaat en de nieuwe uitstraling die uw tuin krijgt.

Neem contact met ons op

Wilt u met het ontwerp van uw tuin beginnen? Neem dan direct contact op met onze professionals en plan het kennismakingsgesprek in. Wij zorgen er daarna voor dat er een eerste ontwerp op tafel komt te liggen, zodat u weet hoe uw tuin eruit kan komen te zien. Ook geven wij u altijd advies over het onderhoud van de tuin. Zo heeft u langer profijt van de planten en zal alles naar wens ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er niet meer saai bij ligt en u in ieder seizoen geniet.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken