Discovery

Tijdens de eerste kennismaking inventariseren we wat uw wensen zijn en wisselen we ideeën uit. De kennismaking is bij Biesot of bij u op lokatie.

Tuinontwerp

Bart Biesot maakt een 3D tuinontwerp (film) waarin uw wensen en uitgangspunten gecombineerd zijn met onze inzichten en stijl. U kunt uw voorgestelde tuinontwerp online bekijken als voorbereiding op de afspraak bij Biesot om het tuinontwerp te bespreken en de voorgestelde materialen te bekijken.

Finetuning en begroting

Op basis van uw feedback wordt het tuinontwerp qua ontwerp en materialen gefinetuned, waarna de begroting voor de aanleg van de tuin kan worden opgesteld.

Biesot tuinontwerp tuinaanleg vijfhuizen hoofddorp haarlem grote tuinpotten

Tuinaanleg

Indien gewenst kan Biesot met haar eigen team van hoveniers en tuinspecialisten het tuinontwerp geheel voor u aanleggen en realiseren.

Afstyling door The Garden Store

Ga voor de ultieme finishing touch en laat deze afstylen door The Garden Store om gelijk optimaal te kunnen genieten van uw net aangelegde tuin.

Biesot Tuinontwerp en tuinaanleg stadstuin, Heemstede

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag! 023-5583152 of info@biesot.nl

Bezoek ons