Design park

Op zoek naar een architect voor de aanleg van een prachtig design park? Zoek dan niet verder! Biesot is al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van park aanleg. Wij hebben al een heleboel prachtige design parken en plantsoenen aangelegd en kunnen niet wachten om met u samen te werken om uw wensen te realiseren!

Design park door Biesot

DESIGN PARKEN UIT TIJDSCHRIFTEN

In tijdschriften komt u vaak de meest prachtige tuinen, parken en plantsoenen tegen. Deze kunnen nu ook bij u aangelegd worden! In samenwerking met onze tuinontwerpers wordt het design park of plantsoen van uw dromen aangelegd. Samen met u zullen wij werken aan het ontwerp, zodat het design park na de aanleg aan al uw wensen zal voldoen. Kijk voor een beetje inspiratie in de tijdschriften waar een aantal van onze tuinen en parken/plantsoenen in staat.

PARTICULIERE BUITENRUIMTES

Gedeelde buitenruimtes zijn steeds belangrijker voor potentiële bewoners. Denk aan een park of binnentuin rondom een complex of bedrijfsruimte. De buitenruimte is hierbij van net zo groot belang als het complex of bedrijf. Wij werken samen met gemeentes en woninbouwverenigingen en nemen hierbij de gehele buitenomgeving in handen. Wij helpen u graag bij het creëren van de juiste uitstraling!

SAMENWERKEN MET BIESOT

Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij horen graag wat uw wensen zijn en zullen u voorzien van professioneel advies en vakkundige ontwerpen. U kunt bij ons terecht voor een design park, verschillende soorten tuinen en plantsoenen. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken