Tuinaanleg Haarlem

Wilt u graag een nieuwe tuin aanleggen en woont u in Haarlem en omstreken? Dan kunt u bij Biesot terecht. Wij zijn al 60 jaar een begrip op het gebied van tuinaanleg in Haarlem en omstreken. In 1948 zijn wij begonnen als familiebedrijf, inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een erkend en vakbekwaam groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau.

Tuinaanleg Haarlem Biesot

ONTWERPEN TUINEN IN HAARLEM

Voor wij kunnen beginnen aan de tuinaanleg in Haarlem en omstreken, komen wij graag even bij u langs. Bij deze kennismaking kunt u uw wensen vertellen en kunnen wij zien wat de mogelijkheden zijn. Het ontwerp zal uiteindelijk resulteren in een mix van uw wensen en onze eigen stijl. Werp voor een voorbeeld van onze stijl eens een blik in één van de tijdschriften waar wij regelmatig in staan. Pas als u tevreden bent over het ontwerp beginnen wij met de tuinaanleg in Haarlem.

TUINAANLEG IN HAARLEM DOOR BIESOT

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw tuin in Haarlem vakkundig aanleggen. Naast tuinaanleg geven wij u ook een aantal accessoire- en meubelsuggesties, zodat uw tuin helemaal af is. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken