Kies voor een unieke design tuin

Wilt u een mooie design tuin bij uw woning maken? Dan kiest u voor de expertise van Biesot Tuinontwerpen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen van tuinen, waar u optimaal van kunt profiteren. De tuinen die wij ontwerpen en aanleggen lijken direct uit een tijdschrift te komen. U kunt dus altijd uw droomtuin realiseren, zonder dat u hier zelf veel kennis voor nodig heeft. Onze professionals kunnen zowel grote als kleine tuinen omzetten naar een uniek design, waarbij uw wensen altijd het uitgangspunt zijn. Lees daarom snel wat er mogelijk is.

Design tuin door Biesot tuinontwerp hovenier groenvoorziening

Een design tuin in uw persoonlijke stijl

Een goede design tuin is het verlengde van uw woning. Het is daarom belangrijk dat u ook een tuin krijgt waar u graag naar kijkt. Wij zorgen ervoor dat u een ware eyecatcher heeft, die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Hiervoor gaan wij eerst een kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen doorgeven, waarmee wij vervolgens aan de slag gaan. Onze unieke stijl zal daarom altijd gecombineerd worden met uw persoonlijke stijl. Zorg er daarom voor dat u voor ogen heeft wat u wilt realiseren met uw tuin.

Wensen en eisen als uitgangspunt voor het ontwerp

Tijdens en na het kennismakingsgesprek kan het ontwerpen van uw design tuin beginnen. Hiervoor krijgt u eerste een eerste 3D ontwerp. In het ontwerp ziet u de beplanting, verschillende materialen en de inrichting overzichtelijk bij elkaar. Dit ontwerp kan op basis van uw mening en voorkeuren aangepast worden. Het is belangrijk dat u het ontwerp goed bekijkt voordat u de opdracht geeft om het definitieve ontwerp te maken. Onze architecten zullen dan beginnen aan uw tuin en ervoor zorgen dat u binnen een korte tijd geniet van het eindresultaat en de verschillende planten.

Advies over het juiste onderhoud

Niet alleen zorgen wij voor uw nieuwe design tuin, ook kunnen wij u altijd voorzien van het juiste onderhoud. Bij het ontwikkelen van uw tuin zal alles er immers strak uitzien en dit wilt u ook voor langere tijd houden. Met goed onderhoud zullen de planten altijd blijven groeien en daarbij ook voor een mooie uitstraling zorgen. U kunt met het advies jarenlang profijt hebben van de goed aangelegde tuin. Het volledige pakket zorgt ervoor dat u voor langere tijd tevreden in uw tuin zit en de tuin ook daadwerkelijk uw favoriete plek blijft.

Neem contact op

Als u snel wilt genieten van uw eigen design tuin, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. We zorgen dan dat uw vragen beantwoord zijn en we een kennismakingsgesprek inplannen om de eerste stappen door te nemen. U kunt dan direct uw wensen aangeven, waarna onze professionals voor u aan de slag gaan met het ontwerpen van uw nieuwe tuin. Wilt u eerst meer weten over onze werkzaamheden? Dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Ook kunt u altijd de informatie over tuinontwerp en tuinaanleg op onze website doornemen, zodat u voldoende kennis heeft over onze werkzaamheden.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken