Design tuin

Een design tuin op maat is het perfecte verlengde van uw woning. Wilt u graag een tuin zoals u die regelmatig bewonderd in de tijdschriften? Dan bent u bij Biesot Tuinontwerpen aan het goede adres! Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Met onze jarenlange ervaring maken wij van iedere kleine of grote tuin iets bijzonders.

Design tuin door Biesot tuinontwerp hovenier groenvoorziening

DESIGN TUIN UIT TIJDSCHRIFT

Bent u ook altijd zo jaloers als u de design tuinen uit tijdschriften vergelijkt met uw eigen tuin? Maak van uw eigen tuin een ware eyecatcher. Daar gaan wij nu wat aan doen! Onze tuinontwerpers ontwerpen een prachtig tuinontwerp, dat voldoet aan uw eisen en wensen. Wij leggen voor u net zo’n prachtige design tuin aan. Onze tuinen zijn regelmatig te vinden in tijdschriften als Groei&Bloei, Tuinlandschappen, Tuinplus en Villa d’Arte.

BIESOT ONTWERP STRAKKE DESIGN TUINEN

Wij komen graag eerst bij u op kennismakingsgesprek zodat wij bij het ontwerpen van uw tuin goed kunnen voldoen aan al uw wensen. Door gebruik van variabele beplanting, diverse materialen en strak een lijnenspel maken wij uw tuin zowel naar uw wens als in de stijl van Biesot. Laat u verrassen en inspireren door de design tuinen van Biesot. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website of neem contact op.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken