Kantoortuin

Voor de inrichting van een kantoortuin bent u bij Biesot aan het juiste adres. Het interieur van uw bedrijf is natuurlijk van groot belang maar het eerste dat mensen van uw bedrijfspand zien is de buitenkant. Minstens net zo belangrijk dus! Laat de buitenruimte van uw bedrijf eens omtoveren in een prachtige kantoortuin. Wij zijn al ruim 60 jaar een begrip als het gaat om kantoortuinen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid van familiebedrijf tot groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau. Een mooie kantoortuin zorgt voor een goede uitstraling voor uw bedrijf. Laat onze tuinontwerpers uw kantoor daarom opvrolijken door flink wat groen aan te leggen.

Kantoortuin design Biesot Tuinen

ONTWERPEN VAN EEN KANTOORTUIN

Wij komen graag een kijkje nemen bij u op kantoor. Zo kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn en kunnen wij de mogelijkheden voor u bekijken. Op deze manier kunnen wij een kantoortuin ontwerpen die precies past bij de stijl van uw bedrijf. Gaat u voor veel kleurrijke bloemen of juist voor een strak modern ontwerp? De keuze is aan u. Na deze kennismaking zullen onze tuinontwerpers een ontwerp maken voor uw kantoortuin. In het ontwerp zullen wij zowel uw wensen als onze stijl inzichten verwerken, zodat u een mooie, stijlvolle tuin krijgt die bij uw bedrijf past. Voor een aantal voorbeelden van onze stijl kunt u een kijkje nemen in de tijdschriften waar wij regelmatig in staan. Na de tweede afspraak komen we tot een definitief ontwerp en gaan we aan de slag om uw kantoortuin om te toveren!

KANTOORTUIN VAN BIESOT

Wij zorgen voor een passend ontwerp en een vakkundige uitvoering van uw kantoortuin, of het nu gaat om een grote of een kleine tuin. Biesot kan ontwerpen maken voor o.a.:

  • tuinen tot 50 m2
  • tuinen tot 150 m2
  • tuinen groter dan 150 m2
Bekijk een aantal ontwerpen die wij eerder hebben gemaakt. Zo krijgt u een goed beeld van wat u van ons kan verwachten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vakkundig werk afleveren. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Elk project dat wij uitvoeren wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat alles naar wens is. Neem voor meer informatie over onze diensten gerust contact met ons op.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken