Hovenier Hoofddorp

Zoekt u een hovenier in Hoofddorp en omstreken? Zoek dan niet verder! Bij Biesot vindt u alles wat u nodig hebt voor een nieuwe, frisse tuin. Wij zijn al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van tuinontwerpen. Onze hoveniers ontwerpen allerlei soorten tuinen, van luxe tot praktisch en van bloem- en plantrijke tuinen tot onderhoudsvrije tuinen. Daarbij weten we comfort, emotie en functionaliteit te combineren tot een tuin die aan al uw verwachtingen voldoet. Zo weten onze hoveniers uw tuin geheel naar wens maken! Wij zijn van familiebedrijf uitgegroeid tot een groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau. Inmiddels zijn wij met ons vakmanschap zelfs in het bezit van het ISO en VCA keurmerk.

Hovenier Hoofddorp Complete tuin met zwembad en buitenkeuken door Biesot

TUINEN IN HOOFDDORP

Bent u toe aan een nieuwe look voor uw tuin? Dan zijn de ontwerpen van onze hovenier de uitkomst voor uw tuin in de buurt van Hoofddorp. Wij maken ontwerpen die bij de eigenaar, de leefomgeving én het huis passen. Wij komen graag eerst een kijkje nemen in uw tuin in Hoofddorp, zodat onze hoveniers een goede indruk krijgen van hoe het ontwerp eruit moet zien. Bij de tweede afspraak kunnen wij samen met u tot een eindontwerp komen. Daarna gaat ons team graag aan de slag om uw droomtuin te realiseren!

3D-ONTWERPEN

Onze ontwerpers maken hun ontwerpen in 3D. Zo krijgt u direct een goede indruk van uw nieuwe tuin. Stap als het ware uw nieuwe tuin in en bekijk hem in al zijn facetten. Op die manier wordt het veel gemakkelijker om een keuze te maken. U kunt kiezen uit verschillende tuinontwerpen, van tuinen tot 50 m² tot tuinen groter dan 150 m² en van parken tot schoolpleinen. Wij maken onder andere 3D-ontwerpen van:

  • design tuinen
  • tuinen met terras
  • bedrijfstuinen
  • kantoortuinen
Onze hoveniers zijn gevestigd nabij Hoofddorp, waardoor u eenvoudig een afspraak met ze maakt. Tijdens de eerste afspraak worden uw wensen geïnventariseerd, waarna de ontwerper een schetsontwerp ontwikkelt. Bij de tweede afspraak wordt het ontwerp besproken, waarna een definitief ontwerp wordt gemaakt. Ontvang bovendien een offerte, zodat u weet wat u kunt verwachten.

HOVENIER BIESOT NABIJ HOOFDDORP

Wij zijn al sinds 1948 dé hovenier voor al uw buitenruimtes in de omgeving van Hoofddorp. Door de jarenlange ervaring leveren wij tuinen af van topkwaliteit. Onze hoveniers geven u ook graag advies over hoe u uw tuin moet onderhouden, zodat de tuin zich op de gewenste manier kan ontwikkelen. Indien gewenst kunnen wij ook het onderhoud voor u verzorgen. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken