Terras tuin

Een terras tuin is een speciaal ontwerp dat terras en tuin combineert. Biesot heeft al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Hierdoor zijn wij uitgegroeid van een familiebedrijf tot een groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau. Met ons vakmanschap hebben wij als één van de eerste groenbedrijven in Nederland de ISO en VCA keurmerken in bezit. Combineer terras en tuin om een aangename plek te creëren waar u tot rust kunt komen.

TERRAS MET TUIN ONTWERPEN

De tuinontwerpers van Biesot komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen en onze stijl wordt het ontwerp van uw terras en tuin gemaakt. Zo creëren we samen met u de ideale tuin die past bij uw woning. Hierdoor is elke tuin die wij ontwerpen uniek. Wij voegen namelijk onze stijl samen met uw wensen én de kenmerken van uw tuin. Op deze manier kunnen wij voor elke tuin een ontwerp op maat maken. Bij de tweede afspraak kunt u uw mening en wensen doorgeven op basis van het eerste ontwerp. Rekening houdend met uw feedback zullen wij het ontwerp verder ontwikkelen. Daarna gaan wij over op het definitieve ontwerp. Pas als u helemaal tevreden bent over dit ontwerp zullen wij beginnen met de aanleg van uw nieuwe tuin.

TERRAS IDEEËN VOOR UW TUIN

Een terras biedt een aangename plek in uw tuin waar u kunt zitten. De verharde ondergrond maakt het de ideale plek om heerlijk op te eten of gewoon om bij te komen. Wanneer u een terras wilt laten aanleggen in uw reeds bestaande tuin, zijn er nog altijd veel verschillende mogelijkheden:

  • plaats uw terras op een verhoging
  • leg een vijver aan
  • versier uw terras tuin met bloemen en planten
  • speel met verschillende soorten tegels en materialen
  • zorg voor verlichting en verwarming voor ’s avonds
  • gebruik vloerkleden en kussens voor een huiselijk gevoel.
Bent u op zoek naar meer inspiratie? Bekijk eens een van de tijdschriften waar eerdere ontwerpen van onze tuinen in staan afgebeeld.

AANLEG DOOR BIESOT

Wees niet bang om uw eigen unieke ideeën aan te dragen tijdens de gesprekken. Geen enkel ontwerp is voor ons te gek. Pas als alles naar wens is, beginnen we met de aanleg van uw tuin. Wij verzorgen de aanleg van uw terras tuin helemaal tot in de puntjes. Bovendien adviseren wij u graag over het onderhoud, zodat u kunt blijven genieten van uw comfortabele terras en mooie tuin. Heeft u al een ontwerp in gedachten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken