Terras tuin

Terras tuin ontwerp door Biesot

Wilt u een ontwerp dat terras en tuin combineert? Dan is de terrastuin iets voor u. Laat het ontwerpen en aanleggen door Biesot! Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Hierdoor zijn wij uitgegroeid van familiebedrijf tot groenvoorzieningsbedrijf en architectenbureau. Wij kunnen ook een terras met tuin voor u ontwerpen en aanleggen. Met ons vakmanschap hebben wij als één van de eerste groenbedrijven in Nederland de ISO en VCA keurmerken in bezit. Bekijk snel wat wij voor u kunnen betekenen.

TERRAS MET TUIN ONTWERPEN

De tuinarchitecten van Biesot komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen en onze stijl wordt het ontwerp van uw terras en tuin gemaakt. Zo creëren we samen met u de ideale tuin die perfect past bij uw woning. Hierdoor is elke tuin die wij ontwerpen uniek. Wij voegen namelijk onze stijl samen met uw wensen én de kenmerken van uw tuin. Op deze manier kunnen wij voor elke tuin een ontwerp op maat maken. Bij de tweede afspraak kunt u uw mening en wensen doorgeven op basis van het eerste ontwerp. Op basis van uw feedback zullen wij het ontwerp verder ontwikkelen. Daarna gaan wij over op het definitieve ontwerp. Pas als u helemaal tevreden bent over dit ontwerp zullen wij beginnen met de aanleg van uw nieuwe tuin.

AANLEG DOOR BIESOT

Als alles naar wens is kunnen we beginnen met de aanleg van het ontwerp. Wij verzorgen de aanleg van het terras met tuin helemaal tot in de puntjes. Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van een terras met unieke tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met Biesot voor meer informatie. Om inspiratie op te doen kunt u onze eerdere ontwerpen bekijken in de tijdschriften waar wij vaak instaan. Heeft u iets in gedachten? Wij helpen u graag! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij Biesot bent u aan het juiste adres voor een stijl- en sfeervolle tuin!