Terras tuin

Terras tuin ontwerp door BiesotWilt u een ontwerp dat terras en tuin combineert? Laat het ontwerpen en aanleggen door Biesot! Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Zo kunnen wij ook een terras met tuin voor u ontwerpen en aanleggen. Met ons vakmanschap hebben wij als één van de eerste groenbedrijven in Nederland de ISO en VCA keurmerken in bezit. Bekijk snel wat wij voor u kunnen betekenen.

TERRAS MET TUIN ONTWERPEN

De tuinarchitecten van Biesot komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen en onze stijl wordt het ontwerp van uw terras en tuin gemaakt. Elke tuin die wij ontwerpen is uniek. Wij voegen namelijk onze stijl samen met uw wensen én de kenmerken van uw tuin. Zo kunnen wij voor elke tuin een ontwerp op maat maken. Bij de tweede afspraak kunt u uw mening en wensen doorgeven op basis van het eerste ontwerp. Daarna gaan wij over op het definitieve ontwerp en pas als u tevreden bent, gaan we aan de slag!

AANLEG DOOR BIESOT

Als alles naar wens is beginnen we met de aanleg van het ontwerp. Wij verzorgen de aanleg van het terras met tuin helemaal tot in de puntjes. Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van een terras met unieke tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met Biesot voor meer informatie. Wij helpen u graag! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij Biesot bent u aan het juiste adres voor een stijl- en sfeervolle tuin!