Groenvoorziening Amsterdam

Bent u op zoek naar nieuwe groenvoorziening in Amsterdam? Wilt u wat meer bloemen, planten en bomen in uw tuin? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Biesot is al 60 jaar lang een begrip op het gebied van groenvoorziening. In 1948 zijn wij begonnen als familiebedrijf, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau. Van het ontwerpen van tuinen voor particulieren tot het verzorgen van de groenvoorziening voor gemeenten in Amsterdam en omstreken. Wij kunnen het allemaal en helpen u graag! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze ontwerpen. Hier vind u voorbeelden van onze 3D-ontwerpen. Aan de hand van uw wensen realiseren we uw tuindroom. Voor een persoonlijk 3D-ontwerp kunt u bellen naar 023-5583152.

Groenvoorziening Biesot tuin architect en hoveniers

GROENVOORZIENING VAN BIESOT

Wij maken in goed overleg met u een prachtig ontwerp voor uw groenvoorziening in Amsterdam en omgeving. Bij de eerste afspraak komen wij graag naar u toe om een indruk te krijgen van uw wensen. Op deze manier kunnen wij het ontwerp passend maken aan uw wensen, aan het huis en aan de tuin. Op die manier maken wij uw groenvoorziening geheel op maat! Bij de tweede afspraak laten wij u een eerste ontwerp zien. Daarna gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Is deze naar uw zin? Dan kunnen we beginnen met het aanleggen van uw nieuwe tuin! Wij zijn specialist in het aanleggen van o.a.:

  • Landschappelijke tuinen
  • Terrastuinen
  • Bedrijfstuinen
  • En nog veel meer.
Neem een kijkje in één van de tijdschriften waar wij regelmatig in staan voor een voorproefje van ons vakmanschap.

ONDERHOUD VAN GROENVOORZIENINGEN

Als de nieuwe groenvoorziening is aangelegd, moet deze uiteraard onderhouden worden. Zo kunt u blijven genieten van een mooie nieuwe tuin, die er altijd netjes bij ligt. Wij helpen u daar graag een handje bij. Na de aanleg kunt u een onderhoudsafspraak maken. Wij komen dan bij u langs om de tuin vervolgens weer als nieuw achter te laten. Doet u het liever zelf? Geen probleem! Dan geven wij u graag tips, zodat de groenvoorziening zich op de gewenste manier ontwikkelt. Neem voor meer informatie en advies over het onderhoud contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken