Ontwerp stadstuin

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een ontwerp kan maken voor uw stadstuin? Dan bent u bij Biesot aan het juiste adres. Wij zijn al 60 jaar een begrip als het gaat om het ontwerpen van stadstuinen. Of het nu een grote of een kleine stadstuin is, wij maken altijd een passend ontwerp. Wij zijn met onze jarenlange ervaring uitgegroeid van familiebedrijf tot groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau.

Ontwerp stadstuin en aangelegd door Biesot

ONTWERPEN STADSTUIN BIESOT

Wij komen graag een kijkje nemen in uw stadstuin. Bij de eerste afspraak kunt u uw wensen duidelijk maken en kunnen wij een indruk krijgen van de stijl waar u van houdt. Deze afspraak vindt bij u thuis plaats zodat wij een ontwerp kunnen maken dat bij uw huis, tuin en stijl past. Vervolgens wordt er een ontwerp voor de stadstuin gemaakt. Bij de tweede afspraak kunt u uw mening geven over het ontwerp en kunt u nog wijzigingen doorvoeren. Daarna volgt het definitieve ontwerp en gaan we aan de slag!

STADSTUIN VAN BIESOT

Na het ontwerpen van de stadstuin zal deze door ons worden aangelegd. Met onze accessoire- en meubelsuggesties is het ontwerp van de stadstuin helemaal af. Indien gewenst maken wij naast het ontwerp ook een beplanting- en verlichtingsplan. Voor het onderhoud van de stadstuin geven wij u graag advies, zodat de stadstuin helemaal tot zijn recht komt en zich prachtig ontwikkelt. Het is ook mogelijk om het onderhoud aan ons over te laten. Neem voor meer informatie contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken