Landschapsarchitect

Is uw buitenruimte nodig toe aan vernieuwing? Dan bent u bij landschapsarchitect Biesot aan het goede adres. Wij hebben vakkundige landschapsontwerpers die u graag van dienst zijn. In 1948 begonnen wij als een klein familiebedrijf. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een vakbekwaam hoveniersbedrijf met de kennis van een landschapsarchitect.

Landschapsontwerper Biesot groenvoorzieningen hovenier

LANDSCHAPSONTWERPERS VAN BIESOT

Onze tuinontwerpers maken ontwerpen voor zowel grote als kleine en zowel particuliere als zakelijke tuinen. In het ontwerp verwerken wij al uw wensen en onze eigen stijl. Deze stijl valt te omschrijven als:

  • Divers
  • Strak
  • Milieuvriendelijk
Kijk voor een aantal voorbeelden van door landschapsarchitecten ontworpen tuinen in de tijdschriften waar wij regelmatig in staan.

BUITENRUIMTES VAN BIESOT

Bij ons bent u verzekerd van een buitenruimte die bij u past. Daarbij zorgen accessoire- en meubelsuggesties voor de 'finishing touch'. Ook geven onze tuinontwerpers graag advies over het onderhoud zodat de tuin zich op de gewenste manier ontwikkelt. Neem voor meer informatie of een afspraak met een landschapontwerper contact met ons op.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken