Tuinontwerp Amsterdam

Woont u in Amsterdam of omstreken en wilt u graag een nieuw tuinontwerp? Dat kan! Biesot is u graag van dienst. Wij zijn een groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau in één. Met 70 jaar ervaring weten we alles op het gebied van het inrichten van buitenruimtes. Of het nu gaat om een kleine tuin, een daktuin, of een groot park/plantsoen, alles is mogelijk op het gebied van tuinontwerp in Amsterdam.

Tuinontwerp Amsterdam Biesot

Persoonlijk tuinontwerp in Amsterdam

Wij komen graag een kijkje nemen in uw huidige tuin in Amsterdam en omstreken. Aan de hand van de eerste kennismaking kunnen wij een tuinontwerp maken dat volledig bij u, uw huis en uw tuin in Amsterdam past. Bij de tweede afspraak kunnen wij het tuinontwerp dat we gemaakt hebben voor uw tuin bespreken met elkaar. Naast het ontwerp is het ook nog mogelijk om een beplanting- en verlichtingsplan te laten maken.

Onderhoud tuin

Met goed onderhoud zal uw tuin zich op de gewenste manier ontwikkelen. Wij geven u graag passend advies over een design voor uw tuin in Amsterdam en omstreken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken