Onderhoud tuinen

Biesot kan u alles bieden als het gaat om advies voor onderhoud van tuinen. Wij zijn in 1948 opgericht door Toon Biesot en door de jaren heen uitgegroeid van familiebedrijf tot vakbekwaam hoveniersbedrijf en tuinontwerpbureau. Wij richten ons op het ontwerp, de aanleg en uitvoering van de tuin, maar geven ook tips hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden. Wij verzorgen ook het onderhoud voor diverse organisaties. Naast het aanleggen van een prachtige tuin die aan uw wensen voldoet, zien wij de tuin ook graag ontwikkelen en tot bloei komen. Daarom geven wij u graag advies!

Onderhoud tuinen Biesot tuin ontwerpers groenvoorziening

ONDERHOUD TUINEN DOOR BIESOT

Al ruim 60 jaar onderhouden wij het groot groen van tuinen van verscheidene woningbouw coöperaties en verenigingen van eigenaren zoals: PRE wonen, YMERE en ELAN wonen. Wij bieden onderhoud voor tuinen, van het maaien van gazons tot het snoeien van heesters en bomen. Ook bieden wij u onkruidbestrijding en houden wij de plantsoenen schoon. Door dit goed bij te houden komt de tuin prachtig tot zijn recht en dat vinden wij het belangrijkste!

LAAT EERST DE TUIN ONTWERPEN EN AANLEGGEN

Voordat tuin onderhoud nodig is, moet de tuin natuurlijk eerst ontworpen en aangelegd worden. Hierbij zijn wij u ook graag van dienst. Samen met onze tuinontwerpers kunt u een tuin ontwerpen die zowel past bij u als uw huis. Wij verwerken uw wensen en onze kenmerkende stijl tot een prachtig eindresultaat. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag aan een heerlijk buitenleven!

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken