Tuinaanleg Hoofddorp

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de tuinaanleg van een nieuwe tuin in Hoofddorp en omstreken? Dan bent u bij Biesot aan het juiste adres. In 1948 zijn wij opgericht als familiebedrijf en over de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een erkend en vakbekwaam hoveniersbedrijf en tuinontwerpbureau voor tuinaanleg in Hoofddorp.

Tuinaanleg Hoofddorp Biesot

TUINONTWERPEN IN HOOFDDORP

Voor wij kunnen beginnen aan de tuinaanleg in Hoofddorp en omstreken, komen wij graag een kijkje nemen in uw tuin. Bij deze eerste kennismaking kunnen wij een indruk krijgen van u, uw tuin en uw huis. Hierna kunnen onze tuinontwerpers een ontwerp maken dat zowel bij u als bij onze stijl past. Neem ter inspiratie eens een kijkje in één van de tijdschriften waar wij regelmatig in staan.

TUINAANLEG DOOR BIESOT

Wij leveren een passend ontwerp en een vakkundige tuinaanleg in Hoofddorp en omstreken, voor zowel grote als kleine tuinen. Door het ontwerp voor uw tuin te laten maken door tuinontwerpers van Biesot bent u verzekerd van een eindresultaat dat bij u past. Wij beginnen namelijk pas met tuinaanleg in Hoofddorp wanneer u tevreden bent. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken