Tuinaanleg onderhoud

Bent u op zoek naar iemand voor uw tuinaanleg, of groot groen onderhoud? Dan bent u bij Biesot aan het juiste adres. Wij zijn al 60 jaar een begrip op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en groot groen onderhoud. Wij zijn in 1948 begonnen als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau. Als één van de eerste groenbedrijven in Nederland hebben wij de ISO en VCA keurmerken in bezit. Wij leggen niet alleen prachtige tuinen aan, maar bieden ook onderhoud aan zodat uw tuin er altijd mooi uitziet.

Tuinaanleg onderhoud Biesot

TUINONTWERP VAN BIESOT

Voordat wij beginnen met het aanleggen van een tuin maken wij eerst een ontwerp. Voor we hier aan beginnen voeren wij graag een kennismakingsgesprek met u. Hierin bespreken wij uw wensen en kunnen wij samen met u zorgen dat het eindresultaat geheel naar uw wens is. Aan de hand van uw wensen maken wij namelijk het ontwerp van uw ideale tuin. Onze tuinen zijn stuk voor stuk uniek. Wilt u wat inspiratie voor uw eigen tuin opdoen? Kijk voor een aantal voorbeelden van onze tuinen eens in de tijdschriften waar wij regelmatig in staan.

TUINAANLEG DOOR BIESOT

Vervolgens, als u het met het ontwerp eens bent, kunnen wij beginnen met de aanleg van uw droomtuin. Nadat de aanleg voltooid is, is het van belang dat de tuin goed onderhouden wordt. Wij willen dit graag voor u doen. Maak bij ons een onderhoudsafspraak en wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer als nieuw uitziet. Wilt u liever zelf zorgen voor het onderhoud van uw tuin? Dat kan natuurlijk ook! Wij geven u hier graag tips en adviezen voor.

ONDERHOUD VAN TUINEN EN LANDSCHAPPEN

Wij bieden groot groen onderhoud voor na de tuinaanleg. Al ruim 60 jaar onderhouden wij groot groen van gemeenten, verscheidene woningbouw coöperaties en verenigingen van eigenaren zoals:

  • PRE wonen
  • YMERE
  • en ELAN wonen
Als u de tuin zelf wilt onderhouden, geven wij u daar vakkundig advies over. Neem voor meer informatie contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo zorgen we er samen voor dat uw tuin er altijd op zijn best bij ligt.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken