Hoveniersbedrijf Haarlem

Hoveniersbedrijf Biesot nabij Haarlem trekt alles uit de kast om uw buitenruimte eens flink onder handen te nemen. Wilt u graag een compleet nieuwe tuin, maar weet u nog niet goed wat u wilt? Heeft u al wel een idee, maar vindt u het lastig om zelf een plan op te stellen? Geen zorgen! Met onze specialisten werken wij iedere dag aan het groener, strakker en mooier maken van zowel particuliere als zakelijke buitenruimtes. Dankzij de jarenlange ervaring van ons hoveniersbedrijf krijgt u een buitenruimte in de omgeving van Haarlem waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Hoveniersbedrijf Haarlem Biesot

TUINEN IN EN OM HAARLEM

Wij zijn hét hoveniersbedrijf in Haarlem voor al uw tuinklussen! Wij ontwerpen tuinen op maat, waardoor u verzekerd bent van een passend ontwerp. Of het nu gaat om een dakterras, een kleine of een grote tuin; wij maken er altijd iets moois van. Er wordt naar al uw wensen geluisterd en samen met u komen we tot het ideale eindresultaat. Zo creëren we een tuin waarin u zich thuis kunt voelen. Wij verwerken uw wensen en de kenmerkende stijl van onze ontwerper tot de tuin van uw wensen! Voor een sfeerimpressie kunt u kijken naar reportages in de media waarin onze ontwerpen zijn opgenomen.

3D-TUINONTWERPEN

Bij Biesot maken we gebruik van 3D tuinontwerpen. Loop digitaal door uw nieuwe tuin en bekijk alle mogelijkheden. Zo krijgt u meteen een goede indruk van uw tuin en de sfeer, materialen, beplanting en ruimte. Wij maken ontwerpen van:

  • tuinen tot 50 m²
  • tuinen tot 150 m²
  • tuinen groter dan 150 m²
  • parken & buitenruimtes, schoolplein, bedrijfstuin
 Maak een afspraak met ons hoveniersbedrijf nabij Haarlem om de mogelijkheden te bespreken. Na de eerste afspraak maakt onze ontwerper een ontwerp. Dit ontwerp wordt tijdens de volgende afspraak besproken. Daarna maken we samen een definitief ontwerp. Zo creëert u de tuin van uw dromen! Van een design tuin tot een stadstuin: alles is mogelijk.

HOVENIERSBEDRIJF BIESOT NABIJ HAARLEM

Wij bestaan al 65 jaar en zijn in al die jaren uitgegroeid van een familiebedrijf tot een groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau. Wij zijn in 1992 als één van de eerste hoveniersbedrijven gecertificeerd voor het ISO en VCA keurmerk. Voor meer informatie over wat ons hoveniersbedrijf voor u in Haarlem en omstreken kan betekenen, kunt u rondkijken op onze website. Neem voor vragen gerust contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerteContact aan.

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken