Tuin en landschapsinrichting

Tuin en landschapsinrichtingBent u op zoek naar een specialist voor tuin en landschapsinrichting? Dan bent u bij Biesot aan het juiste adres! Wij weten alles over het inrichten van buitenruimtes. In 65 jaar tijd zijn wij uitgegroeid van een familiebedrijf naar een groenvoorzieningsbedrijf en architectenbureau van formaat. Wij zijn sinds 1992 als een van de eerste groenbedrijven in Nederland gecertificeerd met het ISO en VCA keurmerk.

Ontwerpen door Biesot

Wij verwerken uw wensen en onze stijl keer op keer tot prachtige ontwerpen! Bent u benieuwd wat wij kunnen maken? Bekijk dan de diverse tijdschriften waar onze ontwerpen van buitenruimtes in zijn opgenomen. Naast onze eigen stijl verwerken wij uiteraard uw wensen en voorkeuren. Zo komen we samen keer op keer tot mooie en vernieuwende ontwerpen!

De buitenruimte die bij u past

Als u door ons een tuinontwerp wilt laten maken komen wij graag bij u thuis langs. Dan kunnen we bij de eerste afspraak bespreken wat uw wensen en voorkeuren zijn én zien we uw huis en huidige tuin. Daarna maken wij een eerste ontwerp dat bij u, uw wensen en uw omgeving past. Voor de tweede afspraak nodigen wij u graag uit op ons kantoor. Daar presenteren wij het eerste ontwerp aan de hand van materiaal voorbeelden en projectbeelden. Hier kunt u nog op- en aanmerkingen over geven. Daarna maken wij het definitieve ontwerp.

Huur Biesot in voor stijl en kwaliteit

Wij gaan pas aan de slag als u het volledig eens bent met het ontwerp! Wij vinden dat een tuin in evenwicht moet zijn met het huis, de eigenaren en de leefomgeving. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat! Daarnaast geven wij graag adviezen over het onderhoud, zodat de tuin of het landschap zich ontwikkelt en bloeit zoals gewenst. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!