Tuin en landschapsinrichting

Wilt u uw tuin en landschapsinrichting laten ontwerpen door een specialist? Dan bent u bij Biesot aan het juiste adres! Wij weten alles over het inrichten van buitenruimtes, van design tuinen tot stadsparken. In 65 jaar tijd zijn wij uitgegroeid van een familiebedrijf tot een groenvoorzieningsbedrijf en tuinontwerpbureau van formaat. Wij zijn sinds 1992 als een van de eerste groenbedrijven in Nederland gecertificeerd met het ISO en VCA keurmerk.

Tuin en landschapsinrichting door Biesot

ONTWERPEN DOOR BIESOT

Wij verwerken uw wensen en onze stijl keer op keer tot prachtige ontwerpen! Bent u benieuwd wat wij kunnen maken? Bekijk dan de diverse media waar onze ontwerpen van buitenruimtes in zijn opgenomen. Wij garanderen comfortabele terrassen, variabele beplanting, divers materiaalgebruik, een strak lijnenspel en verrassende elementen. Zo blijft uw tuin uniek in zijn inrichting. Natuurlijk houden we ook altijd rekening met uw eigen voorkeuren. Zo komen we samen keer op keer tot mooie en vernieuwende ontwerpen! Biesot ontwerpt en realiseert allerlei soorten buitenruimtes, van stadstuinen tot daktuinen en van grote parken tot kantoortuinen. Schakel onze hulp in voor een tuin die in evenwicht is en waarin u zich thuis voelt.

DE BUITENRUIMTE DIE BIJ U PAST

Als u door ons een tuinontwerp wilt laten maken, komen wij graag bij u thuis langs. Dan kunnen we bij de eerste afspraak bespreken wat uw wensen en voorkeuren zijn én zien we uw huis en huidige tuin. Daarna maken wij een eerste ontwerp dat bij u en uw omgeving past. Voor de tweede afspraak nodigen wij u graag uit op ons kantoor. Daar presenteren wij het eerste ontwerp aan de hand van materiaal voorbeelden en projectbeelden. Hier kunt u nog op- en aanmerkingen over geven. Daarna maken wij het definitieve ontwerp en stellen we een offerte op. Om het ontwerp echt tot leven te laten komen, maken wij 3D-tuinontwerpen. Wandel als het ware door uw nieuwe tuin en bekijk alle onderdelen met een kritische blik, zodat u een duidelijk beeld krijgt van alle sterke en zwakke kanten. U kunt een ontwerp laten maken voor een:

  • park
  • schoolplein
  • bedrijfstuin
  • terras tuin

SCHAKEL BIESOT IN VOOR STIJL EN KWALITEIT

Wij gaan pas aan de slag als u het volledig eens bent met het ontwerp! Wij vinden dat een tuin in evenwicht moet zijn met het huis, de eigenaren en de leefomgeving. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat! Daarnaast geven wij graag adviezen over het onderhoud, zodat de tuin of het landschap zich ontwikkelt en bloeit zoals gewenst. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken