Design tuin

Wilt u graag net zo’n mooie design tuin als u vaak in tijdschriften voorbij ziet komen? Dan bent u bij Biesot aan het goede adres! Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Met onze jarenlange ervaring maken wij van iedere kleine of grote tuin iets bijzonders.

Design tuin uit tijdschrift

Bent u ook altijd zo jaloers als u de design tuinen uit tijdschriften vergelijkt met uw eigen tuin? Daar gaan wij nu wat aan doen! Wij leggen voor u net zo’n prachtige design tuin aan. Onze tuinen zijn regelmatig te vinden in tijdschriften als Groei&Bloei, Tuinlandschappen, Tuinplus en Villa d’Arte.

Biesot design tuinen

Wij komen graag eerst bij u op kennismakingsgesprek zodat wij bij het ontwerpen van uw design tuin goed kunnen voldoen aan al uw wensen. Door gebruik van variabele beplanting, diverse materialen en strak een lijnenspel maken wij uw tuin zowel naar uw wens als in de stijl van Biesot. Laat u verrassen en inspireren door de design tuinen van Biesot. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Neem contact op
 

Design-tuin-Biesot- tuinontwerp-hovenier-groenvoorziening