Groenvoorziening gemeente

Wij leveren groenvoorzieningen voor de gemeente. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan parken/plantsoenen. Wij zijn al 60 jaar specialist op gebied van groenvoorziening voor gemeentes. Wij zijn in 1948 begonnen als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een erkend en vakbekwaam hoveniersbedrijf en architectenbureau voor groenvoorziening voor gemeentes.

Groenvoorzieningen door Biesot

Het ontwerp voor de groenvoorziening maken, doen wij samen met u, de gemeente. Zo weten wij zeker dat er aan al uw wensen voldaan wordt. In het eindresultaat zullen zowel uw wensen als onze stijl terug te zien zijn. Wij hebben al heel wat bijzondere parken/plantsoenen en andere groenvoorzieningen voor de gemeente aangelegd. Kijk voor een voorproefje in één van de tijdschriften waar wij regelmatig in staan.

Onderhoud van groenvoorzieningen

Een grote groenvoorziening voor de gemeente moet natuurlijk wel goed onderhouden worden. Daarom bieden wij ook onderhoud aan voor de groenvoorzieningen voor de gemeente die wij aanleggen. Wij onderhouden niet alleen groenvoorzieningen die wij zelf aangelegd hebben, maar ook voor reeds aangelegde tuinen kunt u bij ons terecht. Wij onderhouden de parken/plantsoenen, van het maaien van de gazons tot het snoeien van heesters en bomen. Ook bieden wij onkruidbestrijding en houden wij de parken/planstoenen schoon. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Neem contact op
 

Groenvoorziening gemeente park Biesot