Hovenier Hoofddorp

Bent u op zoek naar een hovenier in Hoofddorp en omstreken? Zoek dan niet verder! Bij Biesot bent u aan het juiste adres voor een nieuwe, frisse tuin. Wij zijn al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van tuinen. Onze hoveniers kunnen uw tuin in de omgeving van Hoofddorp dan ook geheel naar wens maken! Van familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot groenvoorzieningsbedrijf en architectenbureau. Inmiddels zijn wij met ons vakmanschap zelfs in het bezit van het ISO en VCA keurmerk.

TUINEN IN HOOFDDORP

Bent u toe aan een nieuwe look voor uw tuin? Dan zijn de tuinontwerpen van onze hovenier de uitkomst voor uw tuin in de buurt van Hoofddorp. Wij maken passende ontwerpen bij de eigenaar, de leefomgeving én het huis. Wij komen graag eerst een kijkje nemen in uw tuin in Hoofddorp en omstreken, zodat onze hoveniers een goede indruk krijgen van hoe het ontwerp eruit moet zien. Bij de tweede afspraak kunnen wij samen met u tot een eindontwerp komen. Daarna gaat ons team graag aan de slag om uw droomtuin te maken!

HOVENIER BIESOT NABIJ HOOFDDORP

Wij zijn al sinds 1948 dé hovenier voor al uw buitenruimtes in de omgeving van Hoofddorp. Door de jarenlange ervaring leveren wij top kwaliteit tuinen af. Onze hoveniers geven u ook graag advies over hoe u uw tuin in Hoofddorp en omstreken moet onderhouden zodat de tuin zich op de gewenste manier kan ontwikkelen. Indien gewenst kunnen wij ook het onderhoud voor u verzorgen. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.

Hovenier-Hoofddorp-Biesot