Kantoortuin

Voor de inrichting van een kantoortuin bent u bij Biesot aan het jusite adres. Laat de buitenruimte van uw bedrijf eens omtoveren in een prachtige kantoortuin. Wij zijn al ruim 60 jaar een begrip als het gaat om kantoortuinen. Wij zijn door onze jarenlange ervaring uitgegroeid van familiebedrijf tot groenvoorzieningsbedrijf en architectenbureau. Laat onze tuinontwerpers uw kantoor opvrolijken door flink wat groen aan te leggen.

ONTWERPEN VAN EEN KANTOORTUIN

Wij komen graag een kijkje nemen bij u op kantoor. Zo kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn en kunnen wij de mogelijkheden voor u bekijken. Na deze kennismaking zullen onze tuinontwerpers een ontwerp maken voor uw kantoortuin. In het ontwerp zullen wij zowel uw wensen als onze stijl inzichten verwerken, zodat u een mooie, stijlvolle tuin krijgt die bij uw bedrijf past. Voor een aantal voorbeelden van onze stijl kunt u een kijkje nemen in de tijdschriften waar wij regelmatig in staan. Na de tweede afspraak komen we tot een definitief ontwerp en gaan we aan de slag om uw kantoortuin om te toveren!

KANTOORTUIN VAN BIESOT

Wij zorgen voor een passend ontwerp en een vakkundige uitvoering van uw kantoortuin, of het nu gaat om een grote of een kleine tuin. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vakkundig werk afleveren. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Elk project dat wij uitvoeren wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat alles naar wens is. Neem voor meer informatie over onze diensten gerust contact met ons op. 

Kantoortuin design Biesot Tuinen