Tuinaanleg onderhoud

Bent u op zoek naar iemand voor uw tuinaanleg, of groot groen onderhoud? Dan bent u bij Biesot aan het juiste adres. Wij zijn al 60 jaar een begrip op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en groot groen onderhoud. Wij zijn in 1948 begonnen als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot groenvoorzieningsbedrijf en architectenbureau. Als één van de eerste groenbedrijven in Nederland hebben wij de ISO en VCA keurmerken in bezit.

TUINAANLEG VAN BIESOT

Voordat wij beginnen met het aanleggen van een tuin maken wij eerst een ontwerp. Voor we hier aan beginnen voeren wij graag een kennismakingsgesprek met u. Hierin bespreken wij uw wensen en kunnen wij samen met u zorgen dat het eindresultaat geheel naar uw wens is. Kijk voor een aantal voorbeelden van onze tuinen eens in de tijdschriften waar wij regelmatig in staan. Vervolgens, als u het met het ontwerp eens bent, zullen wij de tuin aanleggen. Nadat de aanleg voltooid is, is het van belang dat de tuin goed onderhouden wordt. Hier kunnen wij u uiteraard advies over geven en indien gewenst kunnen wij het onderhoud voor u uitvoeren.

ONDERHOUD VAN TUINEN EN LANDSCHAPPEN

Wij bieden ook groot groen onderhoud voor na de tuinaanleg. Al ruim 60 jaar onderhouden wij groot groen van gemeenten, verscheidene woningbouw coöperaties en verenigingen van eigenaren zoals: PRE wonen, YMERE en ELAN wonen. Als u de tuin zelf wilt onderhouden, geven wij u daar vakkundig advies over. Neem voor meer informatie contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinaanleg-onderhoud-Biesot