Tuinarchitect Nieuw-Vennep

Tuinarchitect Nieuw-Vennep Biesot Als tuinarchitect in Nieuw-Vennep weten we functionaliteit en comfort op een spectaculaire wijze met elkaar te combineren. Al meer dan 70 jaar ontwerpen en personaliseren we tuinen, zodat deze geheel aansluiten bij de wensen van onze klanten. In deze jaren zijn we uitgegroeid van een familiebedrijf tot een groenvoorzieningsbedrijf en architectenbureau. Onze tuinarchitect in Nieuw-Vennep neemt bij het ontwerpen van de tuin al uw eisen in ogenschouw, zodat u tevreden kunt zijn met het uiteindelijke resultaat.

Tuinaanleg in Nieuw-Vennep

Wij maken graag tuinen die comfortabel zijn voor uzelf en voor uw gasten. Een tuin moet er immers niet alleen mooi uitzien, maar ook een veilige haven bieden waar u tijdens een warme zomerdag heerlijk kunt zonnen of ’s avonds even lekker bij kunt komen. Daarom creëert onze tuinarchitect in Nieuw-Vennep comfortabele terrassen en tuinen, ingericht met aangename meubels. Wat dacht u bijvoorbeeld van een loungeset met prettige kussens waar u aan het eind van een lange dag op neer kunt ploffen? De tuinarchitect zorgt daarnaast voor variabele beplanting, een strak lijnenspel en verrassende elementen. Een mooi vormgegeven tuin blijft een interessant en prettig optrekje voor eenieder die deze betreedt.

Op maat gemaakte tuin

Een tuin geeft iets weer van de persoonlijkheid van de eigenaar. Een strakke tuin met moderne, natuurstenen tegels en recht aangelegde paadjes weerspiegelt een liefde voor orde en regelmaat. Een tuin vol bloemen en fraaie grindpaadjes is de reflectie van een creatief brein vol ideeën. Onze tuinarchitect in Nieuw-Vennep draait zijn hand niet om voor een unieke tuin in een door u bepaalde stijl. Onze architecten zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van allerlei soorten tuinen:

  • stadstuin;
  • kantoortuin;
  • privétuin;
  • terras tuin;
  • vijvertuin;
  • balkontuin;
  • boerderijtuin.

Particuliere tuin of bedrijfstuin

Een bedrijfstuin of kantoortuin vraagt om een ander soort inrichting dan een particuliere tuin. Om tegemoet te komen aan de wensen van uw werknemers en uzelf, komt onze tuinarchitect graag in Nieuw-Vennep of omstreken bij u langs om tot een geschikt ontwerp te komen. Nadat het ontwerp is goedgekeurd en de tuin is aangelegd, geven wij u graag advies over het verdere onderhoud, zodat u het optimale uit uw tuin kunt halen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Neem contact op
 

Tuinarchitect Nieuw-Vennep Biesot