Tuinontwerpen

Wilt u tuinontwerpen laten maken door een gespecialiseerd bedrijf dat vakkundig te werk gaat? Dan heeft u het juiste bedrijf gevonden. Biesot is al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van tuin- en landschapsontwerpen. Wij maken 3D-tuinontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke tuinen. Bekijk ook eens de 3D video onderaan deze pagina. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van vakmanschap en maatwerk.

TUINONTWERPEN VAN BIESOT

Onze tuinontwerpen worden altijd op maat gemaakt. Bij de eerste kennismaking horen wij graag wat uw wensen zijn voor de tuin en bekijken wij uw huis en tuin om er zeker van te zijn dat alles goed bij elkaar past. Voor een aantal voorbeelden van onze tuinontwerpen kunt u een kijkje nemen in de media waar wij regelmatig in te vinden zijn. Wilt u graag een strakke en moderne design tuin of juist liever een romantische of duurzame tuin? Alles is mogelijk. Wij praten graag met u over uw wensen en de mogelijkheden die u heeft. Bij de tweede afspraak bespreken we met elkaar eerste ontwerp. Tijdens dit gesprek kunt u uiteraard op- en aanmerkingen geven. Pas als het ontwerp definitief is, gaan we aan de slag!

SOORTEN TUINONTWERPEN

We beperken ons niet alleen tot het ontwerp van stadstuinen en design tuinen, maar maken ook graag ontwerpen voor parken en andere openbare ruimtes. Heeft u een terras dat u graag wilt betrekken in het ontwerp van uw tuin? Ook dat kan. Onze 3D-ontwerpen houden rekening met het soort tuin dat u heeft en zorgen voor een goede balans tussen de verschillende elementen. Wij maken 3D-ontwerpen voor:

  • tuinen tot 50 m²
  • tuinen tot 150 m²
  • tuinen groter dan 150 m²
  • parken & buitenruimtes, schoolplein, bedrijfstuin

ONDERHOUD TUINEN

Nadat de tuin is aangelegd volgens het tuinontwerp, moet deze ook onderhouden worden. Wij geven u graag advies over hoe u uw tuin moet onderhouden, zodat de tuinontwerpen zich op de gewenste manier kunnen ontwikkelen. Neem voor meer informatie over het onderhoud contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We gaan graag met u aan de slag om tot uw droomtuin te komen!

Tuinontwerp, onze stijl

Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen.

Projecten

Uw tuin laten realiseren door Biesot?

Wilt u ook uw tuin laten realiseren door Biesot? Of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? We horen u graag!

023-5583152 of info@biesot.nl

Afspraak maken