Tuinontwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat tuinontwerpen voor u kan maken? Dan heeft u het juiste bedrijf gevonden. Biesot is al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van tuin en landschapontwerpen. Wij maken 3D-tuinontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke tuinen. Bekijk ook eens de 3D video onderaan deze pagina. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van vakmanschap en maatwerk.

TUINONTWERPEN VAN BIESOT

Onze tuinontwerpen worden altijd op maat gemaakt. Bij de eerste kennismaking horen wij graag wat uw wensen zijn voor de tuin en bekijken wij uw huis en tuin om er zeker van te zijn dat alles goed bij elkaar past. Voor een aantal voorbeelden van onze tuinontwerpen kunt u een kijkje nemen in de tijdschriften waar wij regelmatig in staan. Wilt u graag een strakke en moderne tuin of juist liever een romantische of duurzame tuin? Alles is mogelijk. Wij bespreken graag uw wensen met u samen. Bij de tweede afspraak tonen wij u het eerste ontwerp, waar u uiteraard op- en aanmerkingen kunt geven. Pas als het ontwerp definitief is, gaan we aan de slag!

ONDERHOUD TUINEN

Nadat de tuin is aangelegd volgens het tuinontwerp, moet deze ook onderhouden worden. Wij geven u graag advies over hoe u uw tuin moet onderhouden, zodat de tuinontwerpen zich op de gewenste manier kunnen ontwikkelen. Neem voor meer informatie over het onderhoud contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We gaan graag met u aan de slag om tot uw (privé of zakelijke) droomtuin te komen!